top of page

Mini carrot cakes amb frosting de formatge

Actualizado: 16 abr 2020

Avui us portem una recepta per fer carrotcakes individuals. Aquí os deixem els ingredients I els pasos a seguir per aquesta delicia de passtisets.


INGREDIENTS

Per la base del pastís: 150 g azúcar, 150 g azúcar morena, 200 g harina todo uso, 6 g bicarbonato, 12 g especias, 210 g aceite de oliva, 300 g zanahoria, 150 g huevo, 200 g nueces pecanas

Para el frosting de queso: 200 g chocolate blanco 33%, 200 g nata, 300 g queso crema


PREPARACIÓ: Per fer el pa de pessic comencem batent els sucres i els ous. Afegim l'oli i els ingredients secs. Incorporem la pastanaga i les nous pecanes a la barreja. Col·loquem la barreja en una màniga i omplim 3 motlles greixats de la mateixa mida. Posem al forn durant 15 minuts a 170 º C o fins que a l'punxar un pa de pessic amb un escuradents surti net. Per elaborar el frosting: Fondre la xocolata blanca i realitzar una emulsió amb la nata calenta. Abocar la ganache sobre el formatge crema. Realitzar una emulsió i reservar fins al dia següent. Finalment, muntar els pastís sets intercalant capes de el pa de pessic i capes de la crema de formatge. Decorem amb nous pecanes i ja els tenim!










3 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
Post: Blog2_Post
bottom of page